Привіт усім! Можливо підкажете, що робити, якщо кавоварка Saeco Aulika Focus розсипає мелену каву? Таке враження, що не усе потрапляє в групу під час приготування кави, а коли очищаю, всередині дуже багато меленої кави.
Звичайне обслуговування та чистка не допомагає...
Ні, коли відкриваю відсік, де стоїть група, там багато розсипаної сухої меленої кави. Таке враження, що з кавомолки кава не повністю потрапляє в групу для приготуванняДоброго часу доби, а що саме у вас просипає, коли ви сипите мелну каву?
***] Прихований текст не може бути процитований. ***
Може наливало щось десь, де молота кава в ходить із кавомолки?Ні, коли відкриваю відсік, де стоїть група, там багато розсипаної сухої меленої кави. Таке враження, що з кавомолки кава не повністю потрапляє в групу для приготування
Я засипаю зернову каву в відсік для зернової кави, після приготування 10-15 чашок кави - відкриваю кавоварку для очистки групи, а там купа вже меленої кави, сухої, видно, що свіжозмелоної.Я маю на увазі ви засипаєте мелену каву чи зернова мелиться не туди?
Проблема скоріше за все із шестернями, або провернуло шестернюЯ засипаю зернову каву в відсік для зернової кави, після приготування 10-15 чашок кави - відкриваю кавоварку для очистки групи, а там купа вже меленої кави, сухої, видно, що свіжозмелоної.
Можливо, я якось неправильно поясню, але через цю проблему дуже велике перевикористання кави, а також приготована порція не дуже насичена...