Допомога Saeco Aulika Focus просипає мелену каву

Арабіка Робустенко

Пані бариста
13 Лют 2024
4
2
3
Київ
Привіт усім! Можливо підкажете, що робити, якщо кавоварка Saeco Aulika Focus розсипає мелену каву? Таке враження, що не усе потрапляє в групу під час приготування кави, а коли очищаю, всередині дуже багато меленої кави.
Звичайне обслуговування та чистка не допомагає...

• Wow
Реакції: Profzip
Привіт усім! Можливо підкажете, що робити, якщо кавоварка Saeco Aulika Focus розсипає мелену каву? Таке враження, що не усе потрапляє в групу під час приготування кави, а коли очищаю, всередині дуже багато меленої кави.
Звичайне обслуговування та чистка не допомагає...

Доброго часу доби, а що саме у вас просипає, коли ви сипите мелну каву?

Прихований вміст для користувача(ів): Арабіка Робустенко

Доброго часу доби, а що саме у вас просипає, коли ви сипите мелну каву?

***] Прихований текст не може бути процитований. ***
Ні, коли відкриваю відсік, де стоїть група, там багато розсипаної сухої меленої кави. Таке враження, що з кавомолки кава не повністю потрапляє в групу для приготування

Я маю на увазі ви засипаєте мелену каву чи зернова мелиться не туди?

Ні, коли відкриваю відсік, де стоїть група, там багато розсипаної сухої меленої кави. Таке враження, що з кавомолки кава не повністю потрапляє в групу для приготування
Може наливало щось десь, де молота кава в ходить із кавомолки?

Я маю на увазі ви засипаєте мелену каву чи зернова мелиться не туди?
Я засипаю зернову каву в відсік для зернової кави, після приготування 10-15 чашок кави - відкриваю кавоварку для очистки групи, а там купа вже меленої кави, сухої, видно, що свіжозмелоної.
Можливо, я якось неправильно поясню, але через цю проблему дуже велике перевикористання кави, а також приготована порція не дуже насичена...

• Like
Реакції: Profzip
Я засипаю зернову каву в відсік для зернової кави, після приготування 10-15 чашок кави - відкриваю кавоварку для очистки групи, а там купа вже меленої кави, сухої, видно, що свіжозмелоної.
Можливо, я якось неправильно поясню, але через цю проблему дуже велике перевикористання кави, а також приготована порція не дуже насичена...
Проблема скоріше за все із шестернями, або провернуло шестерню