Допомога DELONGHI Rivelia EXAM440.55 вода в контейнері для макухи.

Anton

Новий користувач
31 Бер 2025
3
0
1
Kyiv
Дуже цікаво чи у всіх така поведінка кавомашини.
Щоразу під час промивання вода скидається у відсік для макухи.
У результаті при включенні кавомашини виконується промивання і у відсіку вже є вода.
І при кожному ввімкнені \ вимкненні виконується промивання і додається вода у відсік.
Кожен член сімʼї за день зробив хоча б одну чашку кави і так після кожного промивання \ ополіскування води стає все більше.
Кавові відходи завжди будуть мокрими.
На гарячій лінії Delonghi дали ось таку відповідь від сервісу - "Дана модель кавомашини після приготування кавових напоїв, скидає дренаж (воду) у відсік з таблетками"

Вкладення

• 2025-01-03 17.28.52-2.jpeg
    2025-01-03 17.28.52-2.jpeg
    966.2 КБ · Перегляди: 5
Вітаю,
недавно дві делонжі були в ремонті, сухо, таблетки тримали форму навіть після скидання.

Апд
Але я ремонтував стандартні варки із стандартним заварочним блоком. Цікаво тут гідроблок стоїть?

Screenshot_2025-04-01-00-05-21-509-edit_com.miui.gallery.jpg

Останнє редагування:
Може це нові моделі так працюють =(
Бо нова кавоварка з коробки, після промивки - одразу вода у відсіку для макухи.
(Це мій перший автомат, але гадав що там має бути сухо.)
Запитував у інших власників - кажуть що в них сухо.
Але коли попросив все одно перевірити ще раз с чистим відсіком то власник був здивований (до цього був впевнений що нічого туди не тече), надіслав відео що в нього теж вода після ополіскування потрапляє у відсік.

Може це нові моделі так працюють =(
Бо нова кавоварка з коробки, після промивки - одразу вода у відсіку для макухи.
(Це мій перший автомат, але гадав що там має бути сухо.)
Запитував у інших власників - кажуть що в них сухо.
Але коли попросив все одно перевірити ще раз с чистим відсіком то власник був здивований (до цього був впевнений що нічого туди не тече), надіслав відео що в нього теж вода після ополіскування потрапляє у відсік.

Я з таким боровся у вієнаах, граючись із помолом та кількістю кави, жижи не було. Можливо відправите фотки робочої групи?

Наразі кавоварка в магазині чекає на ремонт =(
2 місяці ремонтували на сервісі (чекали запчастини), повернули з подряпаною верхньою кришкою та екраном =(
Замінили щось стосовно капучінатора, клапан + плату живлення (ну по документах), а вода при промивці так і стікає у відсік.
Наче мають замінити подряпане, ось знов чекаю, вже майже 3 місяці завдяки сервісу від Delonghi.
А буде напевно всі 4 місяці.

Останнє редагування:
  • Wow
Реакції: Profzip
Наразі кавоварка в магазині чекає на ремонт =(
2 місяці ремонтували на сервісі (чекали запчастини), повернули з подряпаною верхньою кришкою та екраном =(
Замінили щось стосовно капучінатора, клапан + плату живлення (ну по документах), а вода при промивці так і стікає у відсік.
Наче мають замінити подряпане, ось знов чекаю, вже майже 3 місяці завдяки сервісу від Delonghi.
А буде напевно всі 4 місяці.
Вітання, зараз в сервісі делонжі, теж вода у відсіку .
Але проблему локалізував та на завтра чекаю запчастини.

Думаю зроблю статтю про цю поломку, бо у ремонті брали участь сервісники, які до мене скоріше за все зламали запчастину.